SYKSY 2023D2-pentue


Tämän vuoden viimeinen pentue on suunnitteilla "Wiimalle" (FI MVA EE MVA EE JMVA LV JMVA JV-18 SEV-22 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 TK1 BH Amazeme Whirlwind Of Love). Isäksi olemme saaneet saksalaisen komistuksen "Mickeyn" (MULTI JUNIOR WINNER Matisha Made Be A Hotshot). Wiima menee ultraan 24.7., jonka jälkeen tiedämme, onko Wiima tiineenä vai ei. Voit seurata projektin kehittymistä pentueen omassa Facebook-ryhmässä. Pentueesta on muutama alustava varaus mutta jos kiinnostuit tästä yhdistelmästä, ole rohkeasti yhteydessä minuun.

Wiima
FI MVA EE MVA EE JMVA LV JMVA JV-18 SEV-22 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 TK1 BH
Amazeme Whirlwind Of Love
Lonkat: A/B
Kyynärät: 0/0
Olat: terve/terve
Selkä: LTV1, VA0
Silmät: terveet pentuna ja muu vähämerkityksellien kaihi 05/2022
Geenitestit: CEA, TNS, SN, MDR1, ICM, EOAD, RS/DM ja GG/GLAU normaali (Wisdom Panel)
Näyttelyt: FI MVA EE MVA
Luonnetesti: 155 p., laukauskokematon, hyväksytty
TOKO: AVO1
Rally-toko: RTK4
Mickey
MULTI JW
Matisha Made Be A Hotshot
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Olat: terve/terve
Silmät: 02/2021, 01/2022, gonioskopiassa ei poikkeavuuksia
Geenitestit: CEA, TNS, SN, MDR1, NCL5, RS/DM ja GG/GLAU normaali
Näyttelyt: useita juniorivoittajatitteleitä


Sinun on hyvä tietää, että...

Etsin pennuille aktiivisia, yhteistyöhaluisia koteja, jotka hakevat itselleen perheenjäsentä sekä harrastuskaveria tokoon, agilityyn ja/tai pk-lajeihin. Pentua tiedustellessasi kerrothan hieman itsestäsi ja koiraharrastustaustasi. Pennunomistajille tarjoan SBCAKin infopaketin sekä kasvattajapaketin heidän niin halutessa.

Ennen luovutusta pennut madotetaan kolme kertaa. Ne totutetaan pantaan, autolla ajeluun sekä moneen muuhun erilaiseen tilanteeseen. Pennut kasvavat perheen arjen keskellä. Niitä totutetaan käsittelyyn ja niille opetetaan sisäsiisteyden alkeita ulkoiluttamalla niitä useamman kerran päivässä. Vieraita otamme vastaan vasta sitten, kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Pennun mukaan pennunomistaja saa kirjalliset hoito-ohjeet, pannan ja hihnan sekä säkillisen ruokaa. Myös kasvattajan elinikäinen tuki niin ylä- kuin alamäissä kuuluu pakettiin.

Varsinaisia varauksia en ota vastaan mutta tapaan mielelläni pennuista kiinnostuneita ihmisiä etukäteen. Samalla voin esitellä perheemme koirat sekä kertoa lisää tästä niin mainiosta mutta haastavasta rodusta. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää bordercollieistani, ole yhteydessä minuun.


Amazeme