KESÄ 2024F2-pentue


Tälle kesälle on toiveissa saada pentue "Mallalle" (Amazeme Urban Dust) ja "Jurrille" (C.I.E. FI MVA EE MVA DE MVA AT MVA FI VMVA AT JMVA DE JMVA BDJSG-16 VDHEUSG17 DEV-17 Simaro Over The Top). Malla astutettiin 14.5., joten jos hyvin käy, saamme pentuja heinäkuun alkupuolella. Näin ollen pennut olisivat luovutuksessa elokuun lopulla. Voit seurata projektin kehittymistä pentueen omassa Facebook-ryhmässä.


Jurri
C.I.E. FI MVA EE MVA DE MVA AT MVA FI VMVA AT JMVA DE JMVA BDJSG-16 VDHEUSG17 DEV-17
Simaro Over The Top
Lonkat: B/C
Kyynärät: 0/0
Olat: terveet (Saksassa 2016), tulkinnanvarainen/terve (10/2023)
Silmät: terveet 2016, 2018, 2020 ja 2023 ml. gonioskopia 11/2016
Geenitestit: CEA, TNS, MDR1 ja CL geneettisesti terve, GLAU kantaja
Näyttelyt: useamman maan valio
Luonnetesti: +225 p., laukauskokematon, hyväksytty

Malla
FCI-BH

Amazeme Urban Dust
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Olat: ei todettu/ei todettu
Selkä: LTV0, VA1
Silmät: terveet pentuna ja 09/2022
Geenitestit: CEA, TNS, RS/DM, GG/GLAU, SN, MDR1, ICM & EOAD normaali (Wisdom Panel)
Näyttelyt: AVO-ERI1 SA PN4
Luonnetesti: 122 p., laukauskokematon, hyväksytty
Toko: AVO2
PK-lajit: FCI-BH


Sinun on hyvä tietää, että...

Etsin pennuille aktiivisia, yhteistyöhaluisia koteja, jotka hakevat itselleen perheenjäsentä sekä harrastuskaveria tokoon, agilityyn ja/tai pk-lajeihin. Pentua tiedustellessasi kerrothan hieman itsestäsi ja koiraharrastustaustasi. Pennunomistajille tarjoan SBCAKin infopaketin sekä kasvattajapaketin heidän niin halutessa.

Ennen luovutusta pennut madotetaan kolme kertaa. Ne totutetaan pantaan, autolla ajeluun sekä moneen muuhun erilaiseen tilanteeseen. Pennut kasvavat perheen arjen keskellä. Niitä totutetaan käsittelyyn ja niille opetetaan sisäsiisteyden alkeita ulkoiluttamalla niitä useamman kerran päivässä. Vieraita otamme vastaan vasta sitten, kun pennut ovat neljän viikon ikäisiä. Pennun mukaan pennunomistaja saa kirjalliset hoito-ohjeet, pannan ja hihnan sekä säkillisen ruokaa. Myös kasvattajan elinikäinen tuki niin ylä- kuin alamäissä kuuluu pakettiin.

Varsinaisia varauksia en ota vastaan mutta tapaan mielelläni pennuista kiinnostuneita ihmisiä etukäteen. Samalla voin esitellä perheemme koirat sekä kertoa lisää tästä niin mainiosta mutta haastavasta rodusta. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää bordercollieistani, ole yhteydessä minuun.


Amazeme