Muistoissa

> Omat koirani
> Muistoissa
> Sijoituskoirani
> Yhteisomistuskoirani
Nancy  Kiia  BO  Super 
C.I.B C.I.E FI MVA BALT MVA EE MVA LV MVA LT MVA KLB CH BALT VMVA LT VMVA LV VMVA EE VMVA PMV-10 LTV-14 BALTVV-17 LVVV-17 FIVV-17 EEVV-19 FI TVA FI RTVA BH JK1 HK1 TK2
Amazeme Golden Queen
"Super"

SuperSuper on oikea ilopilleri. Se onkin saanut lempinimekseen Hyrrä. Nimi on tullut siitä, kun Super tanssii nähdessään itselleen erityisiä ihmisiä. Super tahtoisi kovasti leikkiä vanhempien tyttöjeni kanssa mutta nämä tosikot eivät voi moiseen suostua arvokkuutensa menettämisen pelosta. Super  tulee suhteellisen hyvin toimeen toisten koirien kanssa mutta osaa kyllä provoisoitua tarvittaessa. Super kyllä lämpiää uusiin tuttavuuksiin ja alkaakin suhteellisen nopeasti leikkiä uuden kaverin kanssa, jos vain vastapuolelta löytyy halukkuutta rallatella ympäriinsä.

Ihmisten suhteen Super on avoin mutta ei tunge syliin kuten esimerkiksi Iholla-Kiia. Super on myös jossain määrin reviiritietoinen ja osoittaa myös resurssivahtimista. Uusiin paikkoihin Super sopeutuu nopeasti ja on hoidossa varsin helppo tapaus. Myös matkoilla Super ei tee itsestään isoa numeroa. Treenatessa tyttö on kuitenkin tulta ja tappuraa. Super palkkautuu hyvin sekä namilla että patukalla. Se myös haluaa miellyttää minua äitinsä tavoin jokaisella solullaan. Kotona tyttö on hyvin rauhallinen. Nukkuu missä milloinkin. Ulkona sen sijaan viiletetään täyttä laukkaa Nämpän ja Kiian kanssa ollen tytöistäni ehdottomasti se nopein.

Amazeme